نقاشی ساختمان در باختران

نقاشی ساختمان در باختران

 

نقاشی ساختمان در باختران


تاریخچه نقاشی و رنگ آمیزی در ایران

براي آشنايي با تاريخچه و سابقه صنعت رنگ كشور به سالهاي 1300 باز مي گرديم كه هنوز رنگ در داخـل كشور توليد نمي شد و استادكاران نقاش، رنگ مورد نياز براي رنگ آميزي كاخ ها و ابنيه دولتي را با استفاده از مواد گياهي و معدني در پاي كار، به صورت دستي و با فرمولهاي سنتي توليد مي كردند.

در سال 1318، اولين واحد رنگسازي امروزي به نام رنگسازي ايران اقدام به توليد و عرضه رنگ روغــني كارخانه‌اي نمود و پس از آن شركتهاي رنگ سرو و رنگ شمس فعاليت رنگسازي خود را آغاز نمودند. در آن سالها هنوز رنگ روغني كارخانه‌اي با استفاده از روغن هاي گياهي و پودرهاي معدني توليد مي شـد و اين امر تا سال 1341 كه اولين محصول رنگ روغني با استفاده از رزين الكيد توسط شركت پلاسكار به بازار عرضه گرديد، ادامه داشت.

رنگ کردن دیوار به شیوه جدید ترکیه ای

رنگ پلاستيك بر پايه پلي وينيل استات برای مصارف ساختماني نيز براي اولين بار در سال 1338 توســـط شركت پلاسكار توليد و عرضه شد و پس از آن شركتهاي هاويلوكس، رنگين، ديروپ، سوپر رنگ از سال 1341 تا 1347 به تدريج، رنگ پلاستيك خود را به بازار عرضه نمودند. در واقع مي توان گفت كه در سال 1344 صنعت رنگسازي در ايران شكل تازه ای يافت و واحدهاي مـتعددی فعاليت خود را آغاز نمودند. شركتهاي تاباشيمي، ديروپ ايران، رنگين، سوپررنگ و پارس پامچال از جمله شركتهايي هستند كه در اين سال پا به عرضه صنعت رنگ كشور گذاشته و محصولات جديدي مانند لاكهای روي چوب، رنگهاي هوا خشك و كوره‌ای صنعتي و رنگهاي تعميري خودرو را به بازار عرضه نمودند.

نقاش ساختمان در البرز

صنعت توليد رزينهای مورد مصرف در رنگسازي نيز در كشور سابقه ای طولاني دارد. برای بررسي تاريخچه اين صنعت به سال 1344 باز مي‌گرديم كه برای اولين بار رزين الكيد به وسيله رنگسازي ايران و رزيـن پلي‌ وينيل‌ استات نيز توسط پلاسكار توليد گرديد و پس از آن شركتهاي پارس سادولين، ديروپ ايران اقدام به توليد رزين الكيد و هو خست ايران به توليد رزين پلي‌وينيل‌استات همت گماردند. و امروز صنعت رزين كشور با بيش از 120 واحد صنعتي و مجموع ظرفيت 750 هزارتن در سال قادر است انواع رزينهاي پلي‌وينيل‌استات و كوپليمرهای آن، انواع رزينهای الكيد و اصلاح شده آن، آمينو رزينها، انواع پلي‌استر غيراشباع، رزينهای اكريليك و رزين فنوليك را توليد نمايد.





:: برچسب‌ها: ,پوشش سلولزی, پوشش سلولزی, پوشش سلولزی رومانا, بهترین پوشش سلولزی, پوشش سلولزی جدید, پوشش سلولزی عکس, نصاب پوشش سلولزی, دستگاه پوشش سلولزی, طرح پوشش سلولزی, پوشش سلولزی صادرات, پوشش سلولزی بلکا, عکس پوشش سلولزی, انواع پوشش سلولزی, وسائل پوشش سلولزی, بلکا پوشش سلولزی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : چهار شنبه 15 ارديبهشت 1395
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: